Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Barneveld Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Barneveld

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BARNEVELD

Afvoer verstopt Barneveld?

Afvoer verstopt Barneveld? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar voor het ontstoppen van je afvoer. Het is niet altijd even duidelijk wat nou wel, en wat nou niet goed werkt. Wij helpen je hier graag mee. Op onze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij helpen je graag!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopping de afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0342 201 908 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Barneveld

Heb jij te maken met een afvoerverstopping? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Barneveld, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Barneveld lost het op! Je kunt ons bereiken via  0342 201 908 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Barneveld Logo
Loodgieter ontstoppen Barneveld afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans is groot dat jouw niet goed doorlopende afvoer, wordt veroorzaakt door een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Onzerioolspecialisten hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0342 201 908. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Op het moment dat je erachter komt dat de filters niet goed schoon zijn, reinig ze dan in warm water. Wanneer de filter weer schoon zijn, kun je ze terug plaatsen.

Het is mogelijk dat met deze eenvoudige handeling, de verstopping verholpen is!

Ontstoppen afvoer Barneveld
Afvoer verstopt Barneveld

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals vorm in de leiding. Een sifon werkt als stankafsluiter. Het met enige regelmaat voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kun je dit probleem verhelpen? Veel sifons zijn eenvoudig los te halen. Wanneer je de sifon los hebt, kun je deze eenvoudig schoonmaken door deze uit te spoelen. Draai de sifon er daarna weer terug op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft laten zien dat een ontstopping met zuiveringszout (baking soda) goed kan werken op het moment dat je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Vul eerst een grote emmer met warm water. Voeg hier zuiveringszout aan toe en giet dit samen in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat, raden we je aan dit een tijdje te laten inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Barneveld Leiding
Riool ontstoppen Barneveld graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere ouderwetse maar effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten. 

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg deze met kracht op en neer op de gootsteen. Hierbij ontstaat er namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Barneveld om jouw klus te bespreken met onze experts via 0342 201 908.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. Veel professionele ontstoppers maken gebruik van ontstoppingsveren. Dit is een zeer krachtige manier bij het ontstoppen van je afvoer.

Hoe ga je te werk? Pak de ontstoppingsveer en stop deze met het uiteinde in de verstopte afvoer. Let hierbij goed op dat je niet te veel kracht zet, zo voorkom je dat je schade aanricht. Op het moment dat je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Wanneer je het idee hebt dat je de verstopping geforceerd hebt, kun je de veer weer uit de afvoer halen.

Wanneer je denkt dat de ontstopping gelukt is, merk je direct het verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen problemen? Neem dan direct contact op via 0342 201 908. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Barneveld
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn veel oorzaken mogelijk bij een verstopping in de afvoer. Een afvoerverstopping kan bijvoorbeeld ontstaan door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of door andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een gescheurde leiding. Hierdoor krijgt vuil de mogelijkheid zich op te hopen in de gescheurde leiding. Na verloop van tijd zal dit een verstopping veroorzaken.

Zo gebeurt het ook met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0342 201 908.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0342 201 908.

Loodgieter Barneveld Ontstoppen
WC ontstoppen Barneveld

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Op het moment dat je snel een oplossing wilt voor jouw afvoerverstopping, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat zeker is, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

De rioolspecialisten van Ontstoppen Barneveld zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0342 201 908.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-barneveld

WC verstopt

Is je verstopping in je wc? Woon jij in de omgeving van Barneveld? De vakmannen van Ontstoppen Barneveld helpen je graag. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barneveld-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Barneveld

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Barneveld en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-barneveld-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Barneveld

Woon jij in Barneveld en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barneveld-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Barneveld en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Barneveld.

Loodgieter Barneveld Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Barneveld en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Barneveld! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen daarnaast voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Barneveld

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Barneveld en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

De ontstoppen van Ontstoppen Barneveld helpen je graag! Neem direct contact op via 0342 201 908.

Verstopping Barneveld

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Barneveld

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Barneveld Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Barneveld. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Barneveld

Bij ons heeft Ontstoppen Barneveld de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SDV Barneveld

Ontstoppen Barneveld heeft bij ons al meerdere verstopping verholpen. Bedankt voor de snelle hulp.

Brandweer Kazerne Barneveld

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0342 201 908

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barneveld

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Barneveld