Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Barneveld Logo

Ontstoppen

WC verstopt Barneveld

Wij verhelpen jouw wc verstopping

BARNEVELD

WC verstopt Barneveld?

WC verstopt Barneveld? Er zijn maar weinig mensen die met plezier een wc ontstoppen. Maar helaas kan wel iedereen te maken krijgen met een verstopping. Naast het feit dat het van zichzelf een vervelende klus is, gaan verstoppingen vaak gepaard met een nare rioollucht. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van WC Ontstoppen Barneveld? Bel gratis naar 0342 201 908 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: wij raden je aan de vloer rondom de wc te bedekken met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vuile spetters op je vloer terecht komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Barneveld Logo
Loodgieter ontstoppen Barneveld afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Het is van belang dat je de oorzaak achterhaalt, wanneer je de wc gaat ontstoppen. In een groot deel van de gevallen is een vast object in de leidingen de oorzaak van de verstopping.

Op het moment dat je nog jonge kinderen hebt, is het mogelijk dat er een luier of speeltje in de wc valt. Omdat het hier gaat om een groter object, is de kans vrij groot dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Barneveld op 0342 201 908.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in de wc zien zitten vanaf de buitenkant? Dan kun je dit in veel gevallen ook zelf oplossen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Dingen als papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit begrijpen wij goed. Je kunt contact opnemen met onze spoedservice via 0342 201 908

Ontstoppen afvoer Barneveld
Ontstoppingsdienst Barneveld

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Dit is een zeer goedkope ontstoppingsmanier, naar ons idee zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Vul eerst een grote emmer met water. Spuit vervolgens twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf ongeveer een meter hoogte in te gieten. Hierdoor geef je het water extra rkacht mee

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Barneveld om jouw klus te bespreken 0342 201 908.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovenstaande methodes nog niet het gewenste effect? Probeer je wc dan te ontstoppen met een ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor je begint, de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de afvoer. Druk vervolgens de ontstopper voorzichtig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Zet hierbij niet te veel kracht. Het gaat namelijk om de kracht bij het terugtrekken en niet om het eropduwen.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Ontstoppen Barneveld Leiding
WC verstopt Barneveld

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Barneveld om jouw klus te bespreken 0342 201 908.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Barneveld er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

De loodgieters van Ontstoppen Barneveld werken met unieke methoden om elke verstopping aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0342 201 908 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Barneveld

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-barneveld

WC verstopt

WC verstopt Barneveld

Is je verstopping in je wc? Woon jij in de omgeving van Barneveld? De vakmannen van Ontstoppen Barneveld helpen je graag. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barneveld-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Barneveld en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-barneveld-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Barneveld

Woon jij in Barneveld en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barneveld-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Barneveld en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Barneveld.

Loodgieter Barneveld Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Barneveld en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Barneveld! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen daarnaast voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0342 201 908

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barneveld

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Barneveld