Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Barneveld Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Barneveld

Wij verhelpen jouw riool verstopping

BARNEVELD

Riool ontstoppen Barneveld?

Riool ontstoppen Barneveld? In veel gevallen kan je een rioolverstopping. Op deze manier beperk je de stankoverlast ook zo veel mogelijk. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Welk oplossingen zijn er beschikbaar? Hoe ontstop ik de verstopping?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0342 201 908 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Barneveld staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je te maken hebt met een rioolverstopping is de grote vraag: waar zit de verstopping precies? Tevens is dit het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water niet meer goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er in dit geval goed aan Ontstoppen Barneveld in te schakelen!

Ook is het mogelijk dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. In zo’n geval blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? In dit geval zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorsprong van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer je ziet dat er een waterkolk ontstaan, is er waarschijnlijk geen sprake van een verstopping.

Is dit niet geval en blijkt het toch te gaan om een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0342 201 908 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Barneveld Logo
Loodgieter ontstoppen Barneveld afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een krachtig middel bij het ontstoppen van een riool is een hogedrukreiniger, maar tegelijkertijd komen hier ook risico’s bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda is bijvoorbeeld veel veiliger.

Wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je rustig en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je hele badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe dot je dit? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor hulp bij alle soorten verstoppingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Barneveld op 0342 201 908.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer handige, goedwerkende methode op het moment dat je rioolverstopping veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je eenvoudig in de afvoer. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, raden wij je aan rustig te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Wanneer je dit gedaan hebt, raden we je aan de afvoer nog goed door te spoelen. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

De combinatie tussen de ontstoppingsveer en soda is zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Wilt het nog niet lukken? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we in veel gevallen nog dezelfde dag al bij jou aan de deur. Neem contact op via 0342 201 908.

Ontstoppen afvoer Barneveld
Ontstoppingsdienst Barneveld

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van een plopper is een zeer verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Wanneer je de plopper correct gebruikt, ontstaat er zuigkracht waarmee je de verstopping kan verhelpen.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Denk je dat het gelukt is? Spoel de afvoer dan goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0342 201 908.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als hulpmiddel, maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, nog geen resultaat? Neem dan contact op met de spoedservice van Ontstoppen Barneveld op 0342 201 908.

Ontstoppen Barneveld Leiding
Riool ontstoppen Barneveld graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel bouw- en supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van een aantal van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze middelen kunnen chemicaliën bevatten die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Barneveld op 0342 201 908.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen nog niet gelukt? Vraag dan onze ervaren loodgieters om hulp! De ontstoppers van Ontstoppen Barneveld hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Barneveld en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Je kunt contact opnemen via 0342 201 908.

Graven riool Barneveld

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-barneveld

WC verstopt

Is je verstopping in je wc? Woon jij in de omgeving van Barneveld? De vakmannen van Ontstoppen Barneveld helpen je graag. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barneveld-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Barneveld en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-barneveld-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Barneveld

Woon jij in Barneveld en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barneveld-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Barneveld

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Barneveld en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Barneveld.

Loodgieter Barneveld Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Barneveld en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Barneveld! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen daarnaast voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Barneveld

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden volledige garantie op onze werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de ebste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is voor jouw verstopping, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0342 201 908.

Partners: riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.jouwbegin , riool.beginspot , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo 

Verstopping Barneveld

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Barneveld!

Riool Barneveld

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Barneveld Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Barneveld. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Barneveld

Bij ons heeft Ontstoppen Barneveld de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SDV Barneveld

Ontstoppen Barneveld heeft bij ons al meerdere verstopping verholpen. Bedankt voor de snelle hulp.

Brandweer Kazerne Barneveld

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0342 201 908

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barneveld

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Barneveld